"Hwangbo kim lan?" diyeceksiniz şimdi siz biliyorum. Öncelikle kendisini bir tanıtayım. Kendisi 1980 doğumlu, çıkışını 1999 yılında yapmış şarkıcı, rapçı ve oyuncudur. Önceleri Kang Ho Dong'un sunduğu X-Man ve Love Letter gibi programlarda ünlenmeye başlamış. Daha sonra Infınıty Girls isimli programda yer aldı. Aynı yıl SS5O1 üyesi Kim Hyun Joong ile birlikte We Got Married programına katıldı. Arada daha çeşitli bir kaç programda daha yer alsa da internet alemindeki asıl ününü 2010-2013 yılları arasında yer aldığı Infinity Girls programının diğer sezonlarına borçlu. Açıkçası ben de kendisini bu programdan tanımaktayım.  Tabi ki kızımız sadece tv programlarıyla ünlenmedi. Aynı zamanda şarkıcılık hayatını da solo olarak 2007-2010 arasında sürdürdü. Bunların dışında 4 adet filmde, 3 dramada, 1 tiyatroda, 3 sitcomda, 3 müzik video ve az önce adını bahsettiklerim dahil toplam 14 variety showda da yer aldı. Şimdilerde modellik de yaptığını duydum.


Eveeet kendisini tanıdığımıza göre gelelim Türkiye ziyaretlerine. Bu durum aslında büyük bir sır. Hem Türkiye'de kimse bu kadının Türkiye'ye geldiğini bilmiyor, hem de Türkiye'ye aslında neden geldiği tam olarak bilinmiyor. Şimdi gelelim bu iki gizemli ziyaretin ayrıntılarına.


İlk ziyaretinde tarih 16 Eylül 2011... Twitterda bir fotoğraf paylaşmış ve fotoğrafa "터키공항에서 장재인놀이하기" yazısını ekledi. Yani "Türkiye havaalanında Jang Jae In (Super Star K2 finalisti) gibi gitar çalmak" diye yazdı. Belli ki Türkiye havaalanında. Ama Türkiye'ye neden geldi, gezdi mi yoksa sadece aktarma yapmak için geçiyor muydu orası belirsiz. Twitterda paylaştığı bu fotoğraf daha sonra allkpopda haber oldu. Ama konu Türkiye'ye gelmesi değil, fotoğraftaki erkeksi bacaklarıydı. Neyse işte ben de allkpop geçmişlerini karıştırırken tesadüfen bulmuştum bu haberi epey bir zaman önce. Fotoğraftaki "HSBC Dünyanın yerel bankası" ve "Hazer Baba Turkish Delight" yazılarını çok net seçebilmeniz mümkün.

İkinci ziyaret de sıcağı sıcağına oldu aslında.Tarih 7 Temmuz 2014... Hwangbo, instagramına bazı fotoğraflar yüklemiş ve bu fotoğrafları da twitterında paylaşmış. Benim etiketleri görmemle şok olmam bir olmuştu. Fotoğrafa bir bakarım Sultanahmet Meydanı, arkada Alman Çeşmesi'nin kubbesi falan. Aha dedim tamam bu hatun gelmiş İstanbul'a. Ertesi gün de güzel bir Türk kahvaltısı fotoğrafıyla takipçilerinin gözünü gönlünü açmış. Akabinde de sanıyorum Fas'a vardıktan sonra çektiği bir Türk uçağının önünde poz vermiş. Arkada Türkçe yazılan Tehlike ve Çıkış yazılarını görebilirsiniz. Bir sonraki durağı da Fas olmuş. Türkiye'de paylaştığı 3 fotoğrafçığın akabinde Fas'ta fotoğraflara doyamamış ablamız. Sanıyorum ki muhtemelen biz Onun Fas'a giderken sadece geçtiği bir ülke olduk. Ama en azından az biraz gezmiş anladığım kadarıyla.



GÜNCELLEME!
Türkiye'den sonra Fas'a geçen Hwangbo, oradaki fotoğraf çekiminden sonra Kore'ye geri döndü. Ve günler sonra Türkiye'den bir kaç fotoğraf daha paylaştı. İlkinde Sultanahmet Meydanı'nda karpuz ziyafeti çekmektedir. İkincisinde ise Türkiye'de havaalanında görülmektedir. :)


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top