Aman Tanrım... Filmde başrollerde her rolü kendilerine yakıştırabilen ve mimikleriyle bile insanı güldürebilen oyuncular Choi Seong Gook ve Yi Shin yer almaktadır. Ağırlıklı komedi olmasının yanında aksiyon ve bir miktar da aşk barındırır. Çok kaliteli bir komedi filmi diyemem. Ama zamanı bol olan ve sıkılanlar için izlemekten bir şey kaybetmeyecekleri bir filmdir. 

Film zamanla şekil değiştirebiliyor. Absürt komedi ile başlayıp, aksiyonla devam edip, romantik dram olarak bitiyor. Filmde çok güldüğüm sahneler vardı. İzlerken anlayacaksınız, özellikle kızın sapıklıkları kahkaha attırtabiliyor. Zaten afişlerde de kızın bu yönü vurgulanmış gibi. Bu çift arasında eğlenceli çekişmeyi kaçırmak istemezsiniz sizi temin ederim.


Adı: Oh My God
Yönetmen: Kim Jung Woo
Yazar: No Hye Yeong
Yapımcı: Kim Jung Woo & Lee Hyeon Cheol
Türü: Komedi, Aksiyon, Romantik
Süre: 104 Dakika
Yıl: 2006


Filmimiz geçmişten bir sahne ile başlıyor. Dünyalar çirkini kızımız dışlandığı bir okul gezisinde suya girerek intihar edip diğerlerinden intikam almaya karar verir. Ama tam o sırada suya bir genç girer ve sonra da suni teneffüs yaparak kızı kurtarır. Ve kız o günden sonra elinden ne geliyorsa yaparak o çocuğu elde edecektir. Askerdeyken çocuğu ziyaret edecektir. Tabi ki amacı farklıdır, çocuğu hain emellerine alet etmek. Edecektir de...

O günden sonra bu ikisi hiç görüşmez. Yıllar sonra oğlumuz baba parasıyla cakan satan bir serseri, kızımız ise başarılı bir savcı olmuştur. Ama o geceden kalma iki küçük hatıra daha bulunmaktadır. Kızımız o gün hamile kalmış ve Daehan ve Minguk adından iki çocuk doğurmuştur. Ve kızımız sonunda oğlumuzun kapısını çalar ve her şeyi açıklar.

Çocukları olduğunu yeni öğrenen gencimiz asla evlenmek istemez ama hem babasının baskısı hem de azıcık para desteğiyle evlenmeye razı olur. İstemeden yapılan bu evlilik tabi ki mükemmel olmayacaktır. Bununla birlikte savcı kızımızın araştırdığı işten de başı beladadır. 

Peki kızımız bu adamı nasıl elde edecektir? Oğlumuz aile babası olmayı başarabilecek midir? Kötü adamlar ve savcı kızımız arasında neler yaşanacaktır?


"Aslında babanız annenizden çok fazla hoşlanmıyor. Sanırım çirkin olduğum için öyle. Anneniz anlıyor. Ama olsun çünkü babanıza aşığım. Babanız da bir gün neler hissettiğini anlayacak."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top