Külkedisinin Üvey Ablası... Kore dizileri arasında şu ana kadar en sevdiğim dram olmuştur. Başrol bayan oyuncu Moon Geun Yeong'un hayranı olmam ve 2PM Taecyeon'un dizide olması dolayısıyla başlamıştım diziye. Salya sümük izleyip bitirdikten sonra iki kere daha en baştan izledikten sonra anca doyduğum bir dizi olmuştu. Hala arşivimde yer alır, aklıma estiğinde izlerim.

Başrol erkek oyuncunun oyunculuğunu çok tatmin edici bulmuyorum ne yazık ki, hatta sevmediğim erkek oyuncular listesi yapsam ilk ona girer kesin olarak. Tamam eli yüzü düzgün çocuk, Allah sahibine bağışlasın yakışıklı falan ama o kadar. Ötesini göremiyorum ben onda malesef. Ayrıca bir de şu masum kız kardeşe ne kadar kılım anlatamam. 49 Days dizisinde de dizi keyfimin içine etmişti, bu dizide de aynı. Ama ona rağmen dizideki oyunculuğun kalitesi bir nebze düşmüyor. Oldukça etkileyici bir dizidir. Afişlere bakınca çok soğuk bir dram gibi gelebilir. Ama aksine sıcacıktır bence.


Adı: Cinderella's Stepsister
 Yönetmen: Kim Yeong Jo
Yazar: Kim Gyu Wan
Türü: Dram, Romantik
Bölüm Sayısı: 20
Vizyon Tarihi: 30 Mart 2010
Şirket: KBS2

Kızımız ve annesi, fakirdirler. Kızımızın annesi ayyaş bir adamın sevgilisi olarak yaşar, yaşarken de dayak dahil her türlü sefalete katlanır. Ama bir gün anne ve kızları kaçarlar. Kadın kaçarken zengin bir pirinç şarabı üreticisinin kızıyla karşılaşır. Kız, kadını evlerine getirir. Rahmetli annesine benzeyen kadını annesi gibi görür, babası da kadına aşık olunca, kadın artık kendine sömürülecek yeni bir koca bulmuştur. Ama kaçan kızını da yanına getirtir.


Zorla konağa getirilen bu asi kız kimseden bir şey istemeyen, kendi yağıyla kavrulmak isteyen bir kızdır. Ama aslında kimseye de zararı dokunmaz. Büyürken hiç sevgi görmemiş bu kızı, konaktaki bir genç ehlileştirecektir. Ama kızımız, konaktaki üvey babası ve üvey kız kardeşine hiç iyi davranmaz. Gerçi o iticilikle ben de o kıza iyi davranmazdım da neyse.

Gel zaman git zaman, konaktaki genç ve asi kızımız birbirlerini sever. Ama iletişim eksikliği dolayısıyla uzun zaman ayrı düşerler. Kızımız, oğlumuzun onu terkettiğini düşünür. Ama işler düşündüğü kadar basit değildir. Sonunda şımarık masum kız kardeşin de kendi çıkarları için nasıl yoldan çıkacağını da yavaş yavaş göreceğiz. Üvey olsalar da iki kız kardeş de tek bir adamı seviyorlardır ve Sindirella olan haddini biraz aşmıştır.


Ve tabi ki diziye Taecyeon da katılır. Başta anlattığım kadının ayyaş sevgilisinin bir de tombik bir oğlu vardır. Bu oğlan yıllar sonra büyüyüp, serpilip, hatta hızını alamayıp kaslanıp aşık olduğu üvey ablasını bulmak için konağa gelir ve burada işe başlar. 

Aşıklarımız arasında yanlış anlaşılma nedir? Bu yanlış anlaşılma nasıl çözülecektir? Gencimiz kendisine aşık iki kız kardeş arasında seçim yapabilecek midir? Geçmişten gelip onu sevdiğini söyleyen körpe gencimiz ile kızımız arasında ne tarz romantizmler yaşanacaktır?

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top