Kötü Çift... Aynı isimli bir de film mevcut, onunla karıştırmayınız efenim. Bu tamamıyla farklı bir yapımdır. Başrol oyuncularımızın çok fazla yapımlarını izlemedim, bir belki iki tane daha dizi ya da filmini izlemişimdir, izlememişimdir. Ama bu sadece bu diziyi izleyip kendilerini çok sevdiğimi söyleyebilirim.

Ayrıca nedendir bilinmez, hiç bir dizinin baş karakteri olamamış ama benim özel sevgimi hak etmiş Byeon Jeong Soo da yer almaktadır bu dizide. O kadında farklı bir karizma var azizim. Dizimiz benim gözümde, daha iyilerini hak ederken ünü sanki birazcık sönük kalmış bir dizi.

Adı: Bad Couple
 Yönetmen: Lee Myeong Woo
Yazar: Choi Sun Jik
Türü: Romantik, Komedi, Dram
Bölüm Sayısı: 16
Vizyon Tarihi: 3 Haziran 2007
Şirket: SBS


Dizimizin bayan ana karakteri bir moda dergisinin baş editörüdür. Ve yavaş yavaş yaşının geçtiğini düşünerek çocuk sahibi olmak ister. Ancak bir farkla, evlenmeyi hiç mi hiç düşünmez. Bekar anne olmayı kafaya koymuştur. Sonunda da kancayı botanik profesörü evlenmeden önce ilişkiye karşı olan oğlumuza takar. Onu baştan çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak iyi aile çocuğumuzu kandırması hiç de kolay olmayacaktır. 
Sonunda istediğini elde eder ve çocuğuna hamiledir. Ama iş planladığı gibi gitmez. Hem birbirlerine aşık olacaklardır, hem de kızımız doğmamış çocuğunu babasız büyütmek istemeyecektir.

Ama önlerine çeşitli engeller çıkacaklardır ve kavuşmak çok da kolay olmayacaktır. Kızımız ise hamileliğini bebeğin babasından saklamayı seçecektir. Üstelik oğlumuzun geleneksel ailesi de işin içine karışır.

Dizimizde kızımızın arkadaşları olan iki kadının daha hikayesi dizide oldukça geniş bir yer almaktadır. Bunlardan biri bir doktorun karısıdır ve bir oğulları vardır. Ancak adam başka bir doktorla karısını aldatır ve sonunda karısından ayrılmak istediğini söyler. Bunun üzerine kızımız da bir oyun oynayarak kocasını kıskandırma çalışmalarına girer. Lakin kıskandırmak için anlaştığı çocukla birbirlerinden gerçekten hoşlanmaya başlayınca olay karışık bir hal alacaktır. 


Peki kızımız nasıl hamile kalmayı becerecektir? Hamile kaldığını neden bebeğin babasına söylemeyecektir? Bebeğinin babasıyla kavuşmasında ne tür engeller ortaya çıkacaktır? Babanın geleneksel ailesi bu duruma ne tepki verecektir? Kızımızın arkadaşı aldatılmayı nasıl atlatacaktır?


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top