İlk konuda dizilerdeki en beğendiğim beş kolyeyi sıralamıştım.  Bu sefer de canım en aklımda kalan beş oyuncağı anlatmak istedi. Kolyeler kadar olmasa da bunları da dizilerini izlerken istemişliğim oldu şimdi yalan söyleyemem. :)

1) You Are Beautiful
You Are Beautiful dizisi hem takısıyla hem de oyuncağıyla listeme girdi yahu. Ne bereketli diziymiş! Bu oyuncağımızın adı Domuz Tavşan. Dizide baş rolü canlandıran Jan Geun Seuk'un bir domuz burnunu tavşan oyuncağına monte etmesiyle başladı her şey. Ve sonra acayip bir çılgınlık baş gösterdi. 2009 yılında yayınlanmış bir dizi olmasına rağmen Kore'de hala bile oyuncağına rastlayabilmek mümkündür.

___

 2) Secret Garden
Aslında senaryoda hiç geçmeyen, herhangi bir anlamlı sahnesi olmayan bu oyuncak bizim bilinçaltımızla oynana oynana aklımıza sokulmuştur. Kızımızın odasında yer alan bu oyuncağa her bölüm sarılırken ya da oyuncağın baş ucunda uyurken görmüşsünüzdür. İster istemez bizim de ilgimizi cezbetmiştir bu kedicik.

___

 3) Personal Taste
Kızımızın bir gün oyuncak dükkanının önünden geçerken tesadüfen görüp, oğlumuza benzettiği için satın aldığı bir maymunumuz. Hatta caps aldığım kısımda da bu vasıfları sayıyor, onun da senin gibi uzun bacakları var, o da senin gibi çiçek taşıyor gibi. Daha sonra dizi boyunca kızımızın maymuna oğlumuzun yerine koyup sarıldığını görüyoruz. :)

___

4) My Name Is Kim Sam Soon
 Dizimizin domuzcuğu hemen ilk bölümlerden diziye giriyor. Ve tüm dizi boyunca sık sık karşılaşıyoruz. Hatta oğlumuz dizinin sonlarına doğru kızımızla kavuşmasını bu domuzcuğa borçlu olduğunu bile söylüyor. Dizide aralarda domuzcuğa kızgın vb. yüz ifadeleri yapılarak olay mizansenleştirilmiş, hoş olmuş.

___

5) Coffee Prince
Son oyuncağımızın hangi hayvan olduğunu ben anlamadım açıkçası, bir çizgi film karakteri de olabilir. Kızımız geçinmek için diğer işlerinin yanı sıra bu oyuncakların gözlerini dikmektedir. Ancak oyuncaklarla birlikte yağmurda kaldığı bir dün oğlumuz, kızımızı evine getirir ve kurulanmasına yardımcı olur. Yağmurun çok bastırmasıyla evine gidemeyen kızımız geceyi oğlumuzun evinde geçirirken başlar oyuncak gözleri dikmeye. Merak eden oğlumuz bir tane dener, lakin gözleri yamuk diker. Kızımız da ertesi gün gittiğinde oğlumuzun yanlış diktiği oyuncağı ona hediye eder. ^^

Kore Drama Eşyaları #1 İçin Tıklayınız!

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top