Hızlı Skandal... Başroldeki oyuncu Cha Tae Hyun'un bir diğer filmidir. My Sassy Girl, Babo ve Hello Ghost gibi harika filmlerden tanımaktayız. Sinemada deyim yerindeyse duayen olmuş bu ismin istisnai kötü hiçbir yapımına rastlamadım açıkçası. İkinci planda gibi görünen ama hikayenin kilit noktası olan kızımızı oynayan Park Bo Young ise gelecek vaat eden çıtı pıtı sempatik bir kız. Toruna diyecek söz yok zaten. Miniğin yeteneği hayrete düşürüyor, mimikleri çok tatlıydı. Bir de adamla torunu arasındaki iletişim izlenmeye değerdi.

 Adı: Speedy Scandal
Yönetmen: Kang Hyeong Cheol
Yapımcı: Ahn Byeong Ki & Shin Hye Yeon
Yazar: Kang Hyeong Cheol
Türü: Komedi, Dram, Aile, Müzik
Süre: 108 Dakika
Yıl: 2008


Bir radyo programcısı olan Nam Hyeon Soo, radyoda insanların ilginç hikayelerini okuyarak reyting kazanır. Ona en çok reyting kazandıran hikaye ise, onu hiç tanımayan babasını arayan genç bir anneye aittir. Nam Hyeon Soo radyoda mutlaka babasını bulması gerektiği söyleyince de kız babasının yani esas karakterimizin kapısına oğluyla birlikte dayanır. Erişkin bir çocuğu olduğunu yeni öğrenen genç  adam yetmezmiş gibi bir de torunu olduğunu öğrenir. Ayrıca bu skandalı acar muhabirden de saklaması gerekmektedir.


 "-Çocuğunu büyütmeye odaklanmalısın, şarkı söylemeye değil. Hiç kafanı kullanmayı öğrenmedin mi?
+..............
-Ne?
+Muhtemelen babasız büyüdüğüm için böyle olmuştur. Bekar annelerin de hayalleri olur..."


Söylemeden edemeyeceğim, filmdeki kızımızın seslendirdiği Perhaps That şarkısı beni acayip etkilemiştir. Mp3ümde en çok dinlenilen şarkıdır.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top